Reinigen van horeca

Reinigen van horeca

Schoonmaakbedrijf Vermeul Dienstverlening uit vlijmen en omstreken voor al uw schoonmaak zakelijk en particulier. Bezoek onze website voor meer informatie. GROFVUIL VERWIJDERING BEPLATING HOGE DRUK WERKZAAMHEDEN REINIGEN VAN HORECARUIMTES REINIGING VAN TRAPPENHUIS OF OPENBARE RUIMTES VLOEREN EN TEGELS DAKGOOT REINIGING GLASBEWASSING SCHOONMAKEN OPLEVERINGEN. Schoonmaakbedrijf Vermeul Dienstverlening uit vlijmen. Schoonmaakbedrijf Vermeul Dienstverlening uit vlijmen en omstreken voor al uw schoonmaak zakelijk en particulier. Bezoek onze website voor meer informatie. GROFVUIL VERWIJDERING BEPLATING HOGE DRUK WERKZAAMHEDEN REINIGEN VAN HORECARUIMTES REINIGING VAN TRAPPENHUIS OF OPENBARE RUIMTES VLOEREN EN TEGELS DAKGOOT REINIGING GLASBEWASSING SCHOONMAKEN OPLEVERINGEN. Schoonmaakbedrijf Vermeul Dienstverlening uit vlijmen. Schoonmaakbedrijf Vermeul Dienstverlening uit vlijmen en omstreken voor al uw schoonmaak zakelijk en particulier. Bezoek onze website voor meer informatie. GROFVUIL VERWIJDERING BEPLATING HOGE DRUK WERKZAAMHEDEN REINIGEN VAN HORECARUIMTES REINIGING VAN TRAPPENHUIS OF OPENBARE RUIMTES VLOEREN EN TEGELS DAKGOOT REINIGING GLASBEWASSING SCHOONMAKEN OPLEVERINGEN. Schoonmaakbedrijf Vermeul Dienstverlening uit vlijmen.

DIENST OMSCHRIJVING

Vermeul Dienstverlening reinigt ook professionele keukens en horeca gelegenheden. Ons geselecteerde team van specialisten staat dag en nacht voor u klaar om te voldoen aan alle kwaliteitseisen die het schoonhouden van een keuken met zich meebrengt.

Schoonmaak van uw horeca

Het is essentieel en zeer belangrijk! Wat is er nu erger voor een horecabedrijf dan om bekend te staan om een onhygiënische omgeving. Een snackbar waar je muizen ziet is niet leuk. Ook een goed restaurant met teveel vliegen in de zaal zorgt niet voor een appetijtelijke situatie.

Het is daarom maar goed dat er een schoonmaak horecadienst is. Een dienst welke helpt om de horecabedrijven schoon te houden. Een horeca schoonmaak is eigenlijk van groot belang voor succesvolle horeca. Het is daarom goed om te ontdekken wat er mogelijk is. Natuurlijk is een schoonmaak horeca ook nodig in een café, bedrijfskantine, bar of bijvoorbeeld een lunchroom!

PROFESSIONEEL

Met Vermeul Dienstverlening haalt u een stukje professionaliteit in uw bedrijf. Wij maken schoon tegen een zeer aantrekkelijke marktconforme prijs.

SERVICES EN KWALITEIT

Vermeul dienstverlening levert u net even dat extra puntje van aandacht. Wij luisteren naar onze klant en komen onze beloftes waar.

TESTIMONIALS

Contact informatie

Vermeul Dienstverlening

Jan Tooropstraat 11

5251 NH Vlijmen

Telefoon: +31 655979248

E-mail: info@vermeuldienstverlening.nl