Over ons

Schoonmaakbedrijf Vermeul Dienstverlening uit vlijmen en omstreken voor al uw schoonmaak zakelijk en particulier. Bezoek onze website voor meer informatie. GROFVUIL VERWIJDERING BEPLATING HOGE DRUK WERKZAAMHEDEN REINIGEN VAN HORECARUIMTES REINIGING VAN TRAPPENHUIS OF OPENBARE RUIMTES VLOEREN EN TEGELS DAKGOOT REINIGING GLASBEWASSING SCHOONMAKEN OPLEVERINGEN. Schoonmaakbedrijf Vermeul Dienstverlening uit vlijmen. Schoonmaakbedrijf Vermeul Dienstverlening uit vlijmen en omstreken voor al uw schoonmaak zakelijk en particulier. Bezoek onze website voor meer informatie. GROFVUIL VERWIJDERING BEPLATING HOGE DRUK WERKZAAMHEDEN REINIGEN VAN HORECARUIMTES REINIGING VAN TRAPPENHUIS OF OPENBARE RUIMTES VLOEREN EN TEGELS DAKGOOT REINIGING GLASBEWASSING SCHOONMAKEN OPLEVERINGEN. Schoonmaakbedrijf Vermeul Dienstverlening uit vlijmen. Schoonmaakbedrijf Vermeul Dienstverlening uit vlijmen en omstreken voor al uw schoonmaak zakelijk en particulier. Bezoek onze website voor meer informatie. GROFVUIL VERWIJDERING BEPLATING HOGE DRUK WERKZAAMHEDEN REINIGEN VAN HORECARUIMTES REINIGING VAN TRAPPENHUIS OF OPENBARE RUIMTES VLOEREN EN TEGELS DAKGOOT REINIGING GLASBEWASSING SCHOONMAKEN OPLEVERINGEN. Schoonmaakbedrijf Vermeul Dienstverlening uit vlijmen.

Passie voor het schoonmaakvak en doen wat we beloven! Daarmee onderscheidt Vermeul Dienstverlening zich al jaren en ook voor in de toekomst zal dit niet wijzigen. De dienstverlening om ons heen wordt steeds onpersoonlijker en het draait vaak om het financiƫle resultaat.

Wij van Vermeul Dienstverlening vinden het veel belangrijker dat wij u een schoonmaak dienst leveren waar de klant, de medewerker en wij trots op kunnen zijn.

Onze medewerkers zijn betrokken bij de klanten en zullen er alles aan doen om uit te blinken in een excellente dienstverlening. Daar ligt het grote verschil die u als klant ervaart als u zaken doet met Vermeul Dienstverlening.

Niet voor niets hebben wij een trouwe klantenkring en een laag personeelsverloop en ziekteverzuim. Wij geloven in een eerlijke en transparante dienstverlening waarbij onze klanten en de medewerkers centraal staan. Tevredenheid en vertrouwen staan daarmee hoog in het vaandel en vormt de basis voor een langdurige samenwerking.

schoonmaakbedrijf Vermeul Dienstverlening Vlijmen Vloer reiniging

Professioneel

Met Vermeul Dienstverlening haalt u een stukje professionaliteit in uw bedrijf. Wij maken schoon tegen een zeer aantrekkelijke marktconforme prijs.

Service en kwaliteit

Vermeul dienstverlening levert u net even dat extra puntje van aandacht. Wij luisteren naar onze klant en komen onze beloftes waar.

Neem contact op

Vermeul Dienstverlening
Jan Tooropstraat 11
5251 NH Vlijmen
Telefoon: +31 655979248
info@vermeuldienstverlening.nl

Projecten afgerond

Lopende projecten

Aantal werknemers

Aantal werkdagen

Contact informatie

Vermeul Dienstverlening

Jan Tooropstraat 11

5251 NH Vlijmen

Telefoon: +31 655979248

E-mail: info@vermeuldienstverlening.nl